Telegraf, Telegraf - Sport, timp liber, arta - revistadenunta.ro

Traducere

Pentru alte sensuri vedeți Telegraf dezambiguizare.

telegraf

Telegraf schemă : 1. Telegrafia reprezintă modul de transmitere a informațiilor prin impulsuri nemodulate, folosind un anume cod.

telegraf

Cel mai cunoscut cod este cel propus de Samuel Finley Breese Morseîn anulcod cunoscut în România sub denumirea de Alfabetul Morse. Șase ani mai târziu, încu sprijinul inginerului Alfred VailMorse realizează primul telegraf electric cu care creează legătura telegrafică între Washington și Baltimore.

telegraf

Sistemul a fost rapid adoptat de serviciile poștale și de căi ferate din S. În perioada de început a telecomunicațiilor fără fir, telegrafia Morse a telegraf intens folosită de marile companii, deoarece anterior invenției, omul a fost limitat, prin timp și spațiu, să comunice cu alții aflați departe folosindu-se de propria forță ori de cea a animalului.

Pe măsură ce alte moduri de comunicare au telegraf dezvoltate, telegrafia a pierdut teren datorită ratei scăzute a informațiilor transmise, telegraf și datorită faptului că necesita o pregătire specială a operatorilor.

telegraf

Informațiiimportante